N-are mâni, n-are picioare, dar se bate cu oricine - FOTO

Ultima actualizare:
Dayton Webber
Dayton Webber

Viaţa lui Dayton Webber, un băieţel de 11 ani din SUA, nu a început uşor. La doar 11 luni, acesta a fost la un pas de moarte.

Atunci, mama sa l-a dus de urgenţă la spital deoarece avea febră foarte mare. Medicii i-au dat şanse mici de supravieţurie din cauza unei infecţii bacteriene, care îi ajunsese în sânge şi-i afecta circulaţia sanguină din mâini şi picioare. Au decis totuşi să-l opereze, avertizându-i pe părinţi că micuţul lor îşi va pierde o parte din membre.

   Citeşte şi:      «Omul de Cauciuc» a făcut spectacol la Roma      Un copil din India trăieşte cu fratele mort pe piept      Nu are mâini, dar a ajuns pictor, patron şi antrenor de fotbal

Deşi ştie că este diferit faţă de ceilalţi copii, Dayton face aceleaşi lucruri ca şi ei. Poate chiar mai bine, pentru că handicapul lui îl ambiţionează enorm.

Dayton Webber
Dayton Webber

Acum, la 11 ani, acesta face wrestling, joacă fotbal, merge la karting sau se plimbă pe scuter. Nici skateboardul nu mai constituie un mister pentru puşti, acesta demonstrând că poate merge pe el chiar şi în mâini.


    Dayton Webber
Dayton Webber

"Îl ducem şi la patinaj. Îi bag picioarele în patine şi le strâng foarte tare. Pentru un copil, care a fost la un pas să moară, are o forţă interioară fenomenală! Noi nu l-am împins la nimic, el este cel care vrea să încerce mereu lucruri noi", a mărturisit mama lui Dayton, Natalie.

Dar Dayton nu doar practică aceste activităţi, ci participă şi la competiţiile de profil.

"Îmi place foarte mult să fac sport şi să demonstrez oamenilor că pot fi la fel de bun ca ei. Simt că pot face orice dacă îmi pun mintea", a povestit adolescentul.

simeon stalpnicul png


    Dayton Webber
Dayton Webber
image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net