Nati Meir plătea dansatoarele cu euro-specimen

Ultima actualizare:

Dosarul de supraveghere al lui Nati Meir a fost deschis în urma reclamaţiilor mai multor cetăţeni. Pentru un comision gras, politicianul le promitea oamenilor că îi ajută să obţină credite bancare.

La câteva zile după ce primea şpaga de câteva mii de euro, Meir se întâlnea cu solicitantul şi îi înmâna suma de bani creditată. Chiar dacă bancnotele de 500 de euro erau inscripţionate "specimen", oamenii nu îşi dădeau seama pe moment că erau înşelaţi.

Fostul deputat acoperea înscrisul respectiv cu banda de prins fişicurile de bani. Aşa, victima şmenarului era mulţumită şi nu realiza că a fost înşelată decât acasă, atunci când număra banii. În mai multe cazuri, Meir a obţinut de la oameni inclusiv garanţii imobiliare.

Printre persoanele înşelate se află şi impresarul manelistului Adi Minune dar şi mai multe dansatoare din cluburile de noapte cărora Nati Meir le-a băgat "euroi-specimen" la chiloţi.

Fostul deputat a fost dus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat iar ofiţerii de la Crimă Organizată au percheziţionat sediul de campaniei al acestuia.

Anchetatorii au ridicat mai multe documente şi un sac de "bani falşi", aproximativ 50.000 de euro. Nati Meir a anunţat că se retrage din cursa prezidenţială şi va candida pentru Camera Deputaţilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net