14 copii de la acelaşi liceu din Arad unde s-a făcut deratizare şi dezinsecţie, la spital cu stări de rău

Ultima actualizare:

    Un număr de 11 copii au ajuns, luni, la spital, acuzând stări de rău, după ce unul dintre ei a fost transportat la unitatea medicală cu ambulanţa
Un număr de 11 copii au ajuns, luni, la spital, acuzând stări de rău, după ce unul dintre ei a fost transportat la unitatea medicală cu ambulanţa

Un număr de 14 copii au ajuns, luni, la spital, acuzând stări de rău, după ce unul dintre ei a fost transportat la unitatea medicală cu ambulanţa. Toţi cei 14 copii învaţă la Liceul german ”Adam Muller Guttenbrun”, unde în vacanţa de iarnă s-a făcut dezinsecţie şi deratizare, iar în urma acestei acţiuni câteva zeci de copii au ajuns, de asemenea, la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, luni, pentru News.ro, că un copil a fost preluat cu ambulanţa şi dus la spital, după ce i s-a făcut rău, apoi alţi zece au fost duşi la Spitalul Judeţean de părinţi.

”Deocamdată medicii nu au făcut o corelare cu cazul anterior. Toţi cei 14 elevi care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad sunt de la acelaşi liceu la care s-a făcut dezinsecţie şi deratizare şi în urma acestei acţiuni mai mulţi copii au ajuns la spital acuzând stări de rău, dar învaţă în corpuri diferite de clădire”, a declarat George Pleşca.

Ulterior, ISU Arad a precizat că a fost trimis echipajul de cercetare chimică, biologică, axiologică si nucleară pentru efectuarea unor măsurători la liceul teoretic Adam Muller Gutenbrun. 

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe, doi elevi - de 8 ani, respectiv 18 ani, au rămas internaţi. 

”Băiatul de 8 ani este internat la Infecţioase. Dispeceratul ISUAR a primit primul apel telefonic în jurul orei 17:10, fiind vorba de o fetiţă de 15 ani (dureri de burtă), la care a intervenit echipaj medical SAJ B”, au prcizat reprezentanţii UPU Arad. 

Luni, Liceul german ”Anad Muller Guttenbrun” din Arad a fost redeschis, după ce reprezentanţii ISU au ventilat toate încăperile, în urma dezinsecţiei şi deratizării care au fost făcute în timpul vacanţei de iarnă.

Imediat după vacanţă, când elevii s-au întors în băncile şcolii, zeci de elevi au fost duşi la spital acuzând stări de rău.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net