15 mineri care lucrau la Mina Livezeni, intoxicaţi cu fum şi gaze toxice

Ultima actualizare:

    15 mineri au fost intoxicaţi cu fum şi gaze toxice Foto Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)
15 mineri au fost intoxicaţi cu fum şi gaze toxice Foto Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)

Un incident a avut loc, marţi, la Mina Livezeni, judeţul Hunedoara, unde mai mulţi mineri din subteran au fost intoxicaţi cu fum şi gaze toxice. După evaluare, medicii au decis să transporte la spital 15 persoane.

ISU Hunedoara a anunţat marţi, 30 iunie, producerea unui incident la Mina Livezeni. ”Conform informaţiilor furnizate de apelant, mai multe persoane aflate in subteran  ar fi intoxicate cu fum şi gaze toxice. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Hunedoara. 

15 mineri au fost transportaţi la spital 

La faţa locului au intervenit o autospecială pentru transportul victimelor multiple, cinci ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Personalul medical sosit la faţa locului a evaluat starea de sănătate a persoanelor care au fost intoxicate şi au stabilit că este necesar ca 15 dintre acestea să fie transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. 

”După evaluarea de specialitate efectuată la fata locului de către personalul medical, 15 persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Toate persoanele sunt conştiente”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net