18 persoane reţinute în cazul fraudelor bancare

Ultima actualizare:

    catuse (foto arhiva)
catuse (foto arhiva)

Alte 13 persoane au fost reţinute, fiind suspectate că au dat bani cu camătă, care erau recuperaţi ulterior din credite bancare obţinute cu acte falsificate. Până acum, în acest dosar, cu un prejudiciu de 15 milioane de euro, au fost reţinute 18 persoane.

Potrivit anchetatorilor, iniţial, au fost emise cinci ordonanţe de reţinere, iar până la sfârşitul audierilor, care au avut loc în noaptea de duminică spre luni, alte 13 persoane au fost reţinute, informează Mediafax.

La sediul DIICOT Călăraşi, unde timp de aproape 20 de ore au avut loc audierile, s-au adunat zeci de rude ale suspecţilor, dar nu au fost înregistrate incidente.

În prezent, cei 18 suspecţi pe numele cărora au fost emise ordonanţe de reţinere se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

În cursul acestei zile, urmează să fie prezentate magistraţilor Tribunalului Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Suspecţii sunt acuzaţi de sprijinirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net