20 de case făcute scrum, într-un incendiu violent izbucnit în Miercurea Ciuc!

Ultima actualizare:

    Focul a izbucnit joi seara într-o comunitate din ȘumuleuFoto: Ziar de Harghita
Focul a izbucnit joi seara într-o comunitate din ȘumuleuFoto: Ziar de Harghita

Un inceniu puternic izbucnit în Miercurea Ciuc a lăsat peste 200 de oameni fără case. 20 de locuințe de lemn, pe o suprafață de 1000 de metri pătrați au ars joi noaptea. Persoanele au fost adăpostite într-o sală de sport din localitate, iar vineri va avea loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Focul a izbucnit joi seara ( 7 ianuarie) într-o comunitate din Șumuleu, Miercurea Ciuc. Conform ISU, au fost afectate de flăcări 20 de case din lemn, pe o suprafață de 1000 metri pătrați, relatează Digi24.

Pompierii au reușit să stingă focul în jurul orei 1.30. O parte din persoanele ale căror locuințe au fost afectate s-au adăpostit peste noapte la rude sau vecini, iar alte 230 de persoane au fost cazate într-o sală de sport din municipiul Miercurea Ciuc, unde li s-a asigurat mâncare, apă, ceai cald, saltele, pături, îmbrăcăminte, cu sprijinul autorităților locale, a armatei și prin mobilizarea populației.

"Li s-a asigurat mâncare, apă, ceai cald, saltele, pături, îmbrăcăminte, cu sprijinul autorităţilor locale, al armatei şi prin mobilizarea exemplară a populaţiei. Vineri dimineaţă, la ora 10,00, a fost convocată şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net