3 camioane românești, făcute scrum într-o parcare, în Belgia. De la ce a pornit focul

Ultima actualizare:

    Trei TIR-uri au ars într-o parcare din BelgiaFOTO: (observator.tv)
Trei TIR-uri au ars într-o parcare din BelgiaFOTO: (observator.tv)

Trei camioane românești au ars într-o parcare din Belgia, sub ochii șoferilor care n-au putut face nimic până la venirea pompierilor. Chair dacă unii conducători auto susţin că şoferul autovehiculul de unde a pornit scânteia gătea în cabină, pompierii susţin că a fost vorba despre un scurtcircuit.

Incendiul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 21:00, în parcarea ECS European Containers din Karveelstraat, Zeebrugge. Trei camioane au ars aproape în totalitate.

Zeci de camioane sunt parcate aici, în principal ale șoferilor străini care fie se odihnesc, fie așteaptă să fie încărcați. Mai ales în weekend este foarte ocupat. Incendiul a pornit în cabina unui camion și s-a extins la alte două camioane parcate chiar lângă el, anunţă observator.tv.

Avea o oală cu mâncare pe foc în cabina camionului?

Pompierii au controlat rapid incendiul, dar nu au putut împiedica arderea completă a două camioane. O treime din al treilea a fost grav afectată. Nimeni nu a fost rănit. Mulți șoferi au fost nevoiți să privească cu consternare cum camioanele colegilor lor erau mistuite de flăcări.

Șoferii au auzit că șoferul camionului din mijloc gătea o oală cu mâncare în cabina sa, scrie focus-wtv.be. Anchetatorii au stabilit în cele din urmă că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la capul tractor din mijloc, de la el flăcările extinzându-se la cele două TIR-uri din stânga și din dreapta.

Citeşte şi:

Accident pe Autostrada Soarelui. O mașină a luat foc în urma impactului

Ce a vrut să obțină omul care a dat foc maşinii la CSM

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net