30 de ani de puşcărie că îşi tortura curvele

Ultima actualizare:

Românul este acuzat că a obligat peste o sută de femei să se prostitueze în Spania, în deja celebra zonă Casa del Campo. Martorele protejate în procesul împotriva lui "Cap de porc", foste victime ale clanului acestuia, au dezvăluit amănunte înfiorătoare despre cruzimea lui Ion Clămparu şi despre tratamentul aplicat de acesta femeilor care nu i se supuneau.

Pepa, una dintre fetele chinuite de interlop, este martorul-cheie într-unul dintre cele cinci dosare în care este cercetat pentru proxenetism. Fata le-a descris anchetatorilor spanioli momentele de violenţă greu de imaginat pe care le-a trăit, scene rupte parcă din filmele de groază.

După ce a reuşit să scape din "ghearele" lui "Papa", cum mai este poreclit Clămparu, Pepa a povestit că unei "colege" acesta îi înfipsese un cuţit în cap, şi pe altele două le-a ciopârţit, apoi trupurile au fost aruncate pe câmp, în pungi de gunoi.

O fată fusese legată de un copac, pe care ulterior au sfâşiat-o câinii pe care îi ţinuse înfometaţi în vilă. Înainte de a o imobiliza, fetei i-au fost smulşi dinţii şi i-au fost tăiate degetele. Acum, lui Clămparu i s-a înfundat.

Va sta 30 de ani după gratii. În plus, trebuie să plătească daune de peste 40.000 de euro pentru trei martori cu identitate protejată.

Click!spune

Ioan Clămparu, condamnat în lipsă la 13 ani de detenţie şi căutat de autorităţile judiciare române timp de opt ani, a fost prins în Spania, în luna septembrie 2011.

Reţeaua condusă de Ioan Clămparu a strâns, din activităţi de crimă organizată, milioane de euro, banii fiind folosiţi şi pentru stoparea anchetei declanşate împotriva grupării coordonate de el.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net