31 de muncitori pakistanezi, angajaţi ai unei firme de construcţii din Galați, diagnosticaţi cu COVID-19

Ultima actualizare:

    Coronavirusul a pornit din Chinafoto: Shutterstock
Coronavirusul a pornit din Chinafoto: Shutterstock

Un număr de 31 de muncitori pakistanezi de la o firmă de construcţii din Galaţi care desfăşoară lucrări pe şantiere din Brăila au fost confirmaţi cu coronavirus. La începutul lunii, alţi 8 colegi de ai lor erau confirmaţi cu COVID19.

Potrivit Prefecturii Brăia, 31 de muncitori pakistanezi care erau în campusul de la Vădeni, izolaţi după ce la începutul lunii 8 colegi au fost confirmaţi cu coronavirus, au fost şi ei depistaţi cu COVID 19. 31 de teste au ieşit pozitive, unul neconcludent, proba urmând a fi reanalizată., iar 67 sunt negative la acest moment.

Pacienţii infectaţi au fost internaţi în spital. La începutul lunii iunie, opt muncitori pakistanezi de la aceeaşi firmă care desfăşoară lucrări pe şantiere din Brăila au fost confirmaţi cu coronavirus. Campusul în care trăiesc 110 angajaţi ai acestei societăţi a fost închis, oamenii fiind în izolare, potrivit News.ro.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net