34.500 de familii din Ialomiţa nu au încă curent electric. Toate drumurile judeţene, închise din cauza poleiului

Ultima actualizare:

    Peste 34.500 de familii din judeţul Ialomiţa nu au, duminică dimineaţă, curent electric, din cauza gheţii care a provocat avarii majore la reţea
Peste 34.500 de familii din judeţul Ialomiţa nu au, duminică dimineaţă, curent electric, din cauza gheţii care a provocat avarii majore la reţea

Peste 34.500 de familii din judeţul Ialomiţa nu au, duminică dimineaţă (27 ianuarie), curent electric, din cauza gheţii care a provocat avarii majore la reţea. De asemenea, din cauza poleiului, toate drumurile judeţele sunt în continuare închise traficului rutier.

Potrivit ISU Ialomiţa, duminică dimineaţă, sunt în continuare fără curent electric consumatorii din localităţile Adâncata, Alexeni, Armăşeşti, Axintele, Balaciu, Bărcăneşti, Borăneşti, Răduleşti, Căzăneşti, Ciocârlia, Ciochina, Cocora, Coşereni, Drăgoeşti, Dridu, Fierbinţi-Târg, Gârbovi, Grindu, Ion Roată, Jilavele, Maia, Manasia, Moviliţa, Roşiori, Munteni-Buzău, Sălcioara, Sfântu Gheorghe, Sineşti, Urziceni, Valea Măcrişului şi Valea Ciorii.

În total, este vorba despre 34.530 de consumatori.

De asemenea, drumurile judeţene rămân închise din cauza poleiului.

Echipele societăţii de furnizare a energiei electrice intervin în mai multe localităţi pentru îndepărtarea efectelor ploii îngheţate. Astfel, în localitatea Patru Fraţi este un stâlp de beton căzut, intervenţia de remediere a avariei fiind de durată. La Sărăţeni şi Sfântu Gheorghe sunt cabluri electrice căzute, situaţii similare fiind şi la Drăgoeşti, Bărbătescu, la Misleanu sau Urziceni.

”Pe tot parcursul nopţii, cele 16 containere generator de mare capacitate venite în sprijin  din ţară, plus cel de la Ialomiţa, au acţionat continuu pentru alimentarea consumatorilor de electricitate din municipiul Urziceni, furnizând energie electrică pentru aproximativ 80% din oraş”, au transmis oficialii ISU Ialomiţa.

Unul dintre aceste generatoare acţionează, încă de sâmbătă după-amiază, la Policlinica din Urziceni.

Potrivit ISU Ialomiţa, generatoarele vor acţiona în sprijinul populaţiei afectate până la remedierea situaţiei de către echipele furnizorului de energie electrică.

Judeţul Ialomiţa a fost, până duminică la ora 10.00, sub cod galben de polei şi depuneri semnificative de gheaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net