35 de persoane rănite după ce un microbuz a căzut de pe o pasarelă - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

35 de persoane au fost rănite, joi, după ce un microbuz s-a răsturnat de pe o pasarelă pe o bretea secundară a DN73, în judeţul Argeş.

La faţa locului a ajuns, în scurt timp de la producerea accidentului, şi un elicopter SMURD. Acesta nu a preluat însă niciuna dintre victime."Elicopterul SMURD nu a mai intervenit, din fericire, pentru că niciun pacient nu prezintă o stare atât de gravă încât să necesite transportul la o unitate medicală din Bucureşti", a declarat Sorina Slăvoi, de la ISU Argeş.

simeon stalpnicul png

Între timp, conform  ISU Argeş, numărul victimelor a ajuns la 35. Dintre acestea, 30 au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar 5 la Centrul de primiri urgenţe al Spitalului Racoviţa din Mioveni.

Marin Manole, patronul firmei de transport a declarat că mijlocul de transport avea o capacitate de 37 de locuri, iar în acesta se aflau 38 de călători.

simeon stalpnicul png

"Este un autobuz fabricat în 2009. Totul s-a petrecut din cauza stării jalnice a drumului, care are denivelări. În timpul cursei, a ieşit levierul de direcţie. Este vorba despre o cursă regulată Mărăcineni-Mioveni, pentru care avem licenţă. Maşina a avut viteză mică, dovadă este starea victimelor, care nu este una foarte gravă. Drumul e foarte prost, e un amplasament al drumului în rampă. Ultima inspecţie tehnică periodică la acest autobuz a fost efectuată acum o lună de zile", a declarat Marin Manole, pentru Realitatea TV.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net