4.000 de persoane au intrat în ţară, miercuri, prin vama Nădlac şi 1.700 au ieşit

Ultima actualizare:
Aglomerație infernală la intrarea în țară
Aglomerație infernală la intrarea în țară

Aproape 4.000 de persoane au intrat în ţară, miercuri, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, dintre acestea 1.200 fiind pietoni. La ieşirea din ţară s-au prezentat circa 1.700 de persoane. Traficul a fost descongestionat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, traficul prin punctul de trecere a frontierei Nădlac I este descongestionat, se desfăşoară în condiţii normale fără a se înregistra timpi de aşteptare. "În cursul zilei de azi (miercuri - n.r.) prin PTF Nădlac I au efectuat formalităţile de intrare în ţară 3.745 de persoane (dintre care 1.200 pietoni) şi 792 mijloace de transport. De asemenea, la ieşirea din ţară s-au prezentat 1.705 persoane cu 478 mijloace de transport pentru efectuarea controlului de frontieră. A fost suplimentat personalul Poliţiei de Frontieră planificat să desfăşoare activităţi la controlul de frontieră, acesta fiind dotat cu terminale mobile pentru efectuarea formalităţilor de frontieră (pentru persoanele care vin pe jos)”, arată sursa citată. În cursul zilei de miercuri, au fost deschise 7 artere de control pe sensul de intrare şi 4 pe sensul de ieşire, fiind folosite pentru controlul de frontiera 14 staţii de control mobile.

Şi în PTF Nădlac II Autostrada, deschis exclusiv pentru autovehicule de mare tonaj pentru fluidizarea traficului de marfă, se lucrează la capacitate maximă, în cursul zilei de azi fiind verificate 3.500 de camioane, atât pe sensul de ieşire, cât şi pe cel de intrare în ţară”, mai arată sursa citată. În această perioadă formalităţile de frontieră urmează aceeaşi procedură, în sensul că, pe lângă controlul specific la intrarea în ţară, persoanele sunt preluate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publica pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă sau carantină instituţionalizată. De asemenea, la ieşirea din ţară autorităţile maghiare permit intrarea în Ungaria numai cu îndeplinirea următoarelor condiţii: interviu în cadrul căruia va fi evaluată starea de sănătate, condiţia esenţială fiind lipsa simptomelor de infectare cu noul coronavirus; îndeplinirea condiţiilor Codului Frontierelor Schengen; prezentarea unor documente care sa ateste certitudinea permiterii intrării în ţara de destinaţie.


    Aglomerație infernală la intrarea în țarăFoto: Digi24
Aglomerație infernală la intrarea în țarăFoto: Digi24

Citește și:

Aglomerație la Vama Nădlac. Se așteaptă și câte cinci ore la intrarea în țară. Oamenii nu mai sunt obligați să intre în carantină

Situație revoltătoare la Vama Nădlac. Motivul pentru care oamenii trec granița pe jos, cu bagajele în brațe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net