500 de protestatari s-au adunat în Piața Victoriei! Cer retragerea legilor Justiţiei din Parlament

Ultima actualizare:

    500 de protestatari s-au adunat în Piața VictorieiFoto:Inquam Photos/Octav Ganea
500 de protestatari s-au adunat în Piața VictorieiFoto:Inquam Photos/Octav Ganea

Noi proteste au loc duminică seara,3 decembrie, atât în București, cât şi în mai multe oraşe din ţară. Manifestanţii cer demisia liderilor celor două Camere şi retragerea legilor Justiţiei din Parlament.

Circa 500 de protestatari se află în Piațșa Victoriei. Ei au desfășurat un steag de 15 metri pătrați al Uniunii Europene și scandează împotrvia actualei guvernări și împotriva liderilor celor două camere.  „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „Demisia”, „Dragnea la puşcărie” şi „Rezistăm, nu cedăm”, sunt doar câteva dintre sloganele scandate de cei care protestează. A fost creat un eveniment pe Facebook ieri, 2 decembrie, pentru a-i informa pe cei care doresc să ia parte la proteste. În decrierea evenimentului a fost justificată decizia de a ieși în stradă și a cuprins un îndemn. "Legile justiţiei nu trebuie să treacă. Urmează o perioadă ,e vorba de zile, în care parlamentarii se vor face că discută amendamente, la grămadă, în regim de urgenţă. Apoi le vor vota, prefăcându-se că asta înseamnă democraţie şi dezbatere. Strada, societatea civilă, presa sau reprezentanţii unor ţări democratice trag semnale de alarmă, pe ei încă nu îi interesează. Trebuie să îi oprim!”, se arată în postarea de pe pagina evenimentului din Bucureşti", se arată în descrierea evenimentului din București, potrivit Digi24. 

Ieri, 2 decembrie, Primăria Capitalei a luat decizia de muta Târgul de Crăciun care urma să se desfășoare în Piața Victoriei din cauza priestatarilor care au condamnat vehement organizarea unui astfel de eveniment într-un loc precum Piața Victoriei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net