Captură-record de substanţe interzise în Capitală! Doi tineri, care aveau asupra lor un troler cu nu mai puţin de şase kilograme de cannabis, au fost prinşi de către oamenii legii din Bucureşti. Surpriza pe care au avut-o poliţiştii nu s-au terminat aici, căci în momentul în care traficanţii au fost legitimaţi, unul dintre ei a prezentat acte false, în care apărea fotografie unei persoane decedate în cursul anului trecut.


Poliţiştii din Capitală au arestat două persoane, între care există o relaţie de concubinaj, care se ocupau cu traficul substanţelor interzise pe raza municpiului Bucureşti dar şi pe ruta Spania-România. Oamenii legii au ridicat în vederea cercetărilor cantitatea de cannabis pe care cei doi indivizi o aveau asupra lor în momentul arestării. În plus, poliţiştii au confiscat şi un telefon mobil care ar putea conţine informaţii relevante în soluţionarea cazului. 

”La data de 31 octombrie 2019, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism de teren, un troler în care era ambalată cantitatea de 6 kg de cannabis. La momentul legitimării, bărbatul din autoturism a prezentat o carte de identitate falsă, având aplicată fotografia sa şi datele de identitatea ale unei persoane decedate din februarie 2018”, a fost mesajul transmis vineri, 1 noiembrie, de către reprezentanţii Poliţiei Române. 

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. iar pentru iubita sa, acuzată de complicitate, s-a solicitat arestul la domicili pentru 30 de zile., potrivit news.ro.

Cercetările sunt conduse de către Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, sub coordonarea D.I.I.C.O.T, iar cei doi sunt acuzaţi de trafic internaţional de droguri de risc şi fals privind identitatea. 

 
 
Loading...