700.000 de euro, găsiţi în maşina lui Vasile Blaga

Ultima actualizare:

    În mașina lui Vasile Blaga s-au găsit 700.000 de euro
În mașina lui Vasile Blaga s-au găsit 700.000 de euro

Vasile Blaga a fost luni la DNA și a declarat ziariștilor că a fost întrebat în legătură cu accidentul în care a fost implicată mașina sa, condusă de chestorul Liviu Popa, șeful Poliției Bihor. Însă a ”uitat” să ne spună că în mașină se aflau 700.000 de euro.

Chestorul Liviu Popa, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, suspect în dosarul de corupție deschis de procurorii DNA Oradea, și-a înaintat demisia din funcție, scrie romaniatv.net. Surse din anchetă spun că în maşina lui Blaga erau 700.000 de euro, în momentul în care Liviu Popa a făcut accident cu autoturismul.

IGPR a confirmat, joi dimineaţă, că a primit o cerere din partea chestorului Liviu Popa, privind încetarea raporturilor de serviciu. Documentul a fost înaintat conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

Chestorul Liviu Popa a fost numit la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor în anul 2005, funcție la care a renunțat în 2009 pentru a prelua conducerea Direcției Generale Anticorupţie, iar apoi, în 2010, conducerea Poliţiei Române. Din 15 mai 2012 ofițerul a revenit la cârma Poliției Bihor, pe care a condus-o până acum.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net