8 ani de închisoare pentru un român care a forțat două tinere să se prostitueze în Spania

Ultima actualizare:

    Foto Getty
Foto Getty

Un român stabilit în Spania a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a forțat două tinere să activeze ca dame de companie. Astfel, a reușit să câștige de pe urma lor 23.000 de euro.

Românul a întâlnit o tânără româncă într-un club de noapte din Oviedo în martie 2015, scrie observatornews.ro. A convins-o pe aceasta să se mute cu el în Pontevedra, pentru a începe o relație împreună, însă, după doar câteva zile, totul s-a transformat într-un coșmar pentru tânără.

Românul le lua toți banii obținuți din prostituție

Bărbatul i-a spus că trebuie să înceapă să activeze ca damă de companie. Când tânăra a refuzat, acesta a luat-o la bătaie și a amenințat-o că nu își va mai vedea niciodată fetița rămasă în țară, la bunici. Astfel, tânăra a activat un an ca damă de companie, perioadă în care obținea cam 200 de euro pe zi. Însă, bărbatul îi lua tot câștigul și o obliga să lucreze șapte zile din șapte, fără să aibă acces la telefoane mobile pentru a nu putea să solicite ajutor. De pe urma acestei fete, românul a obținut peste 7.000 de euro pe care i-a trimis în țară.

În martie 2016, însă, tânăra a reușit să fugă și să alerteze forțele de ordine care au intervenit și l-au capturat pe român. Ancheta a scos la iveală că românul a mai exploatat o altă tânără, după același scenariu, în 2010, situație în urma căreia a obținut aproape 16.000 de euro.

Românul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, 6 ani de închisoare pentru proxenetism și 2 ani de închisoare pentru spălare de bani și a fost amendat cu aproape 13.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net