8 ani fără actorul Toni Tecuceanu. A murit de gripă la 38 de ani

Ultima actualizare:

    La data de 13 ianuarie, actorul Toni Tecuceanu ar fi împlinit 46 de ani
La data de 13 ianuarie, actorul Toni Tecuceanu ar fi împlinit 46 de ani

Românii nu l-au uitat pe actorul Toni Tecuceanu. Obișnuia să joace cu mult umor personaje politice cunoscute ale vremii. O gripă rebelă l-a doborât pe uriașul Toni și mult timp am crezut că a fost victimă a gripei porcine. Moartea lui a determinat mulți români să se vaccineze.

La data de 13 februarie ar fi împlinit 46 de ani, dacă nu ar fi plecat fulgerător dintre noi, la doar 38 de ani. Dispariția fulgerătoare a actorului Toni Tecuceanu a șocat opinia publică. Actorul a fost internat la „Matei Balș” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul fiind acela de gripă porcină. Starea acestuia s-a agravat, a doua zi fiind necesară intubarea lui.

Actorul a murit la data de 5 ianuarie 2010. Familia nu a crezut nici o clipă că Toni a decedat din cauza gripei porcine și a solicitat desecretizarea raportului medico-legal. Pentru că instituția a refuzat să facă asta, familia a dat spitalul în judecată, în același timp acuzând conducerea de aici că a dezvăluit diagnosticul pacientului fără acordul familiei.

Fratele actorului a declarat atunci că decesul fratelui său a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva gripei porcine. De altfel, rudele actorului au apelat la specialiști din străinătate care au făcut o expertiză a  actelor medicale ale actorului. Aceștia ar fi stabilit că Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină.

Toni Tecuceanu a fost cunoscut ca membru al emisiunii de divertisment ”Cronica cârcotașilor”, de la Prima TV. Imita cu talent personajele vremii, precum Adrian Năstase, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali și Cristian Tânțăreanu.

Însă, puțini știu că Toni a luat parte în misiuni de menținere a păcii sub comanda ONU (Căștile albastre). A jucat pe scene încă din timpul studenției și s-a remarcat imediat datorită manierei hazli în care aborda subiectele.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net