Abia peste o săptămână vom avea buget

Ultima actualizare:

    Proiectul de buget va fi prezentat astăzi în ședința specială de Guvern
Proiectul de buget va fi prezentat astăzi în ședința specială de Guvern

Bugetul pe 2017 va ajunge la vot în Parlament abia peste o săptămână. Procedurile vor începe imediat ce proiectul va fi adoptat în ședința de Guvern care va avea loc astăzi, începând cu ora 14.00.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a prezentat programul pe care-l va urma bugetul zilele acestea, până va ajunge la votul final.

În ședința de Guvern de astăzi va fi prezentat proiectul, iar pentru  depunerea amendamentelor, parlamentarii vor avea timp până duminică seara.

”În Biroul Permanent reunit o să repartizăm la Comisiile Juridice reunite scrisoarea de la preşedinte, cu privire la organizarea referendumului, şi de asemenea o solicitare, de la PNL parcă, cu privire la Avocatul Poporului, care merge tot la Comsiile Juridice reunite. Practic, după calendar, noi am avea, începând de dsieară până duminică seară să se depună amendamente. Să fie 48 de ore, pentru că vreau să fie totuşi o perioadă rezonabilă pentru ca parlamentarii să poată să studieze proiectul de buget. Luni avem centralizarea şi gruparea amendamentelor şi încep şedinţele pe comisiile de specialitate, unde o să vină toţi miniştrii şi cred că luni seara se termină audierea miniştrilor şi prezentarea bugetului fiecărui ordonator de credite. După care, marţi, să fie dezbateri în Comisiile de Buget-Finanţe, miercuri să fie şedinţa Biroului Permanent al Camerei şi plenul Camerei Deputaţilor, în aşa fel încât joi şi vineri să fie dezbateri şi vot final pe buget”, a anunțat Dragnea la Digi 24.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net