Primaria Municipiului Bucuresti, prin Grădina Zoologică Băneasa, organizeaza miercuri, 1 iunie, o serie de activitați educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului dar si Ziua Mondiala a Mediului. Din acest motiv, copiii si adolescenții cu varsta de pana la 18 ani vor avea acces gratuit în incinta Gradinii Zoologice.


Evenimentele organizate pentru copii au loc între orele 10:00-14:00 și includ concursuri de decorare a ghivecelor de flori, amuzante întreceri de sărituri în lungime și activitati de creație cum ar fi desen in acuarele și creioane colorate

Ziua Mondiala a Mediului, celebrata in fiecare an pe data de 5 iunie, este una din principalele actiuni prin care Organizatia Natiunilor Unite promoveaza, pe plan mondial, constientizarea asupra importantei implicarii omului in protectia mediului si doreste imbunatatirea metodelor de a actiona in favoarea acestuia. Tema de anul acesta este ”Lupta impotriva comertului ilegal cu animale salbatice”și urmărește s- atragă atentia asupra conservarii biodiversitatii.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: