Acces gratuit la Zoo Băneasa de 1 iunie pentru copii și adolescenți

Ultima actualizare:

    Grădina Zoologică are de obicei puțini vizitatori dar de 1 iunie va fi arhiplină
Grădina Zoologică are de obicei puțini vizitatori dar de 1 iunie va fi arhiplină

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Grădina Zoologică Băneasa, organizeaza miercuri, 1 iunie, o serie de activitați educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului dar si Ziua Mondiala a Mediului. Din acest motiv, copiii si adolescenții cu varsta de pana la 18 ani vor avea acces gratuit în incinta Gradinii Zoologice.

Evenimentele organizate pentru copii au loc între orele 10:00-14:00 și includ concursuri de decorare a ghivecelor de flori, amuzante întreceri de sărituri în lungime și activitati de creație cum ar fi desen in acuarele și creioane colorate

Ziua Mondiala a Mediului, celebrata in fiecare an pe data de 5 iunie, este una din principalele actiuni prin care Organizatia Natiunilor Unite promoveaza, pe plan mondial, constientizarea asupra importantei implicarii omului in protectia mediului si doreste imbunatatirea metodelor de a actiona in favoarea acestuia. Tema de anul acesta este ”Lupta impotriva comertului ilegal cu animale salbatice”și urmărește s- atragă atentia asupra conservarii biodiversitatii.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net