Accident cu şase victime în Mureş, după ce un şofer grăbit a depăşit o coloană de maşini

Ultima actualizare:

    MAșina a rămas înfiptă în șanțul de pe marginea drumuluiFoto: zi-de-zi.ro
MAșina a rămas înfiptă în șanțul de pe marginea drumuluiFoto: zi-de-zi.ro

Graba și neatenţia la volan a făcut şase victime, în localitatea Deda, judeţul Mureş. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost rănit foarte grav și a fost dus cu elicopterul SMURD la spital.

Bărbatul care se face vinovat de producerea accidentului venea din Spania şi se îndrepta spre Piatra Neamţ. În localitatea Deda, a depăşit fără să se asigure o coloană de maşini. Nu a văzut că din capul coloanei, o mașină tocmai vira la stânga, pentru a intra într-o curte, scrie observatornews.ro.

În urma impactului violent, toți ocupanții ambelor mașini au fost răniți. Cel mai grav este șoferul care a depășit neregulamentar. Echipajele de la descarcerare, împreună cu mai mulţi localnici, s-au chinuit minute bune până au reuşit să-l scoată dintre fiare pe şofer. 

Șoferul, dus cu elicopterul SMURD la spital   

„Băieţii de aici, care au fost la noi, i-a scos prin spate, au deschis portbagajul, a avut noroc. Apoi, frate-meu a spart parbrizul de-a ieşit pe acolo. Dar pe bărbat nu l-a putut scoate că era mai grav, au tăiat pompierii”, povestește o localnică. Femeia a povestit că erau cu toţii la masă când au auzit o bubuitură puternică. Au sărit imediat să ajute cu ce a fost nevoie.

Rănit foarte grav, bărbatul a fost dus cu un elicopter SMURD la spital, unde au fost duse și celelete trei femei care erau cu el în maşină. Acestea aveau mai multe lovituri la cap şi la coloană. Alte două femei din autoturosmul care circula regulamentar au primit ajutor medical la fața locului. 

Citește și: 

Imagini șocante de la accidentul cu şase victime din Vaslui: «Rar îţi este dat să vezi aşa ceva»

Accident grav pe DN 13. Cinci victime după ce o maşină a izbit violent un TIR

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net