Accident fatal! Tânăr de 21 de ani, student la Academia Militară, mort după ce a căzut peste un circular de tăiat lemne

Ultima actualizare:

    Cristian Faur era student în anul II la Academia Tehnică Militară BucureștiFoto: Facebook
Cristian Faur era student în anul II la Academia Tehnică Militară BucureștiFoto: Facebook

Destin crud pentru un student de la Academia Militară din Capitală! Originar din Alba, Cristian Faur a sfârșit într-un mod stupid, după ce a alunecat pe un fierăstrău circular.

Cristian Faur avea 20 și era student în anul II Academia Tehnică Militară din Bucureşti. Marți, acesta a mers în localitatea Ciuruleasa, din județul Alba, să-și ajute un prieten la treburile gospodărești. Trebuia să ajute la fasonarea unei scânduri, iar în timp ce lucre cu fierăstrăul, a căzut peste acesta  accidental.

„Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental. Cercetările sunt continuate, pentru stabirea tuturor împrejurărilor în care a avul loc acest incident”, a transmis IPJ Alba, conform adevarul.ro.  

Absolvent al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București. În timpul colegiului, băiatul a fost premiat la olimpiade naţionale.

„Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată şi transmitem sincere condoleanţe. Cristian a absolvit Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianţii clasei şi a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele şi concursurile şcolare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteţ, deschis spre toate provocările, perseverent şi ambiţios. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanţii Colegiului Militar din Alba Iulia.

Citește și: 

Doi tineri din Dolj au murit întoxicaţi în baie. Tragedia, la 6 săptămâni de la moartea tatălului fetei, în acelaşi loc 

Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol de asomat porcii

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net