Accident feroviar în Harghita. Un tren a lovit o mașină. Pasagerul vehiculului, transportat la spital

Ultima actualizare:

    Un tren Regio a acroșat o mașină în județul Harghita Sursă foto: Facebook CFR
Un tren Regio a acroșat o mașină în județul Harghita Sursă foto: Facebook CFR

Traficul feroviar este blocat, vineri seara, pe Magistrala 400, în judeţul Harghita, după ce un tren Regio care circula între Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş a lovit un autoturism, la o trecere peste calea ferată. Un bărbat aflat în maşină a fost transportat la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a anunţat că un accident feroviar s-a produs în localitatea Lăzare, unde trenul Regio 4511, care circula pe relaţia Miercurea Ciuc - Târgu Mureş, a lovit un autoturism.

Acolo au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj SAJ.

În maşină se afla o singură persoană, un bărbat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni, de către echipajul SMURD, relatează News.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, iar traficul pe magistrala 400 este oprit, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net