Un accident soldat cu mai mulți răniți, printre care și 3 copii, a avut loc pe autostrada A1. Nefericitul incident a avut loc duminică după amiază, 11 august, în județul Arad, traficul fiind blocat pe un sens de mers. Un bărbat a fost încarcerat.


Şapte persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident grav care a avut loc duminică după- amiază, pe autostrada A1, în judeţul Arad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, accidentul s-a produs pe autostrada pan-europeană, pe sensul de mers Nădlac-Arad, în zona de urcare de pe DN 7 de la Pecica.

Accident grav cu 7 persoane rănite pe autostrada A1

Au fost implicate două autoturisme, intervenind echipaje de salvare ale ISU de la Arad, cu un elicopter medical, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul descarcerare şi o autospecială SMURD, dar în zonă au mai fost trimise şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean

În zonă au ajuns şi poliţişti, care urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs coliziunea dintre cele două autoturisme. Traficul pe ambele benzi ale autostrăzii, de pe direcţia Nădlac-Arad, a fost complet blocat, însă circulaţia a fost reluată ulterior. Pentru intervenție a fost solicitat elicopterul SMURD. 

 

 

Loading...