Accident grav cu un mort și trei răniți grav. Sunt implicați artiștii Operei din Constanța

Ultima actualizare:

    Răniții au fost transportați de urgență la spital
Răniții au fost transportați de urgență la spital

Accident grav în județul Arad! O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu autocarul în care erau artiștii Operei Naționale din Constanța.

Accidentul a avut loc în această dimineață, la ora 05.15, pe DN7, în zona comunei Vladimirescu. Un autoturism în care se aflau patru bulgari a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autocar în care se aflau 33 de pasageri, angajați ai Operei din Constanța, care se întorceau de la un concert susținut în Germania. Din primele informații furnizate de ISU Arad, nici o persoană din autocar nu a fost rănită, singurele vcitime fiind cele din mașină. Trei sunt grav rănite, iar a patra a murit. Bulgarii se întorceau acasă din Germania, de la muncă. Autocarul este imobilizat şi acum la locul accidentului în aşteptarea unei automacarale. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, în judeţul Arad, pe DN7 Deva - Arad, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, între localităţile Vladimirescu şi Mândruloc.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net