Accident grav în Gorj! Doi adolescenți de 16 și 18 ani au murit pe loc

Ultima actualizare:

    Doi tineri de 16, respectiv 18 ani au murit în urma unui accident violent Sursă foto: ISU Gorj
Doi tineri de 16, respectiv 18 ani au murit în urma unui accident violent Sursă foto: ISU Gorj

Doi tineri în vârstă de 16 şi 18 ani au murit, noaptea trecută, într-un cumplit accident în localitatea Bălăneşti din judeţul Gorj.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Scoarţa, aflat la volanul unui autoturism pe care îl conducea către Târgu Jiu, a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism. În urma impactului, autoturismul a fost scos în afara părții carosabile și s-a răsturnat de mai multe ori. 

În urma accidentului din Bălăneşti, doi tineri, în vârstă de 16 şi 18 ani au murit pe loc, iar alţi doi tineri de 17 ani, toţi din comuna Scoarţa, au fost răniţi şi au ajuns la spital. Și un tânăr de 31 de ani, pasager în celălalt autoturism a fost transportat la spital întucât a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Înainte de a se urca la volan, tânărul de 18 ani a consumat băuturi alcoolice, având o alcoolemie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru ucidere din culpă.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net