Un microbuz care efectua o cursă privată şi ducea copii la şcoală a fost implicat, joi dimineaţa, într-un accident, în Aninoasa. Șoferul şi un alt adult au murit, iar cinci minori sunt răniţi uşor, conform unor surse din IPJ Dâmboviţa.


Din primele informații reiese că şoferul microbuzului nu s-a asigurat la ieşirea în DN 71, s-a ciocnit cu un autoturism, iar microbuzul s-a răsturnat. În microbuzul implicat se aflau 9 copii.

Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

„Asigurare zonă accident în Aninoasa, între un autoturism şi un microbuz. Intervin Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Pucioasa un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD”, informează ISU Dâmboviţa.

Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: