Accident grav lângă Lugoj. Şapte persoane implicate, trei copii răniţi

Ultima actualizare:

    Foto: ISU Timiş
Foto: ISU Timiş

Şase persoane, printre care trei copii, au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc în dimineaţa zilei de 25 septembrie, în apropiere de Lugoj.

Un accident rutier grav a avut loc în apropiere de Lugoj, la primele ore ale dimineţii, în ziua de 25 septembrie. Mai mulţi copii se aflau într-un autoturism cu volanul pe dreapta. Ei ar fi trebuit să ajungă la şcoală, însă vehiculul a fost lovit violent de un microbuz. În urma impactului puternic, şoferul microbuzului a rămas blocat, iar echipa de descarcerare sosită la faţa locului a fost nevpită să intervină pentru a-l elibra dintre mormanele de fiare. Şoferul maşinii care transporta copii către şcoală a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

Părinţii ar fi plătit ilegal pentru ca micuţii să fie transportaţi la şcoală

În autoturismul lovit de microbuz se aflau în momentul accidentului patru copii, însă unul dintre aceştia a fost preluat de famillie înainte de sosirea pompierilor şi a echipei de amnulanţă la locul în care a avut loc impactul. Oamenii legii au început cercetările pentru a stabili cu exactiate care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul şi pentru a determina cine se face vinovat de acesta.

„În accident au fost implicate 7 persoane, (4 minori) dintre care o victimă (șoferul microbuzului) a rămas încarcerată. 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale, transportate la spital. Despre un minor nu se cunosc date, deoarece a fost preluat de familie înainte de a ajunge forțele de intervenție la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Mai mult decât atât, poliţiştii deţin o informaţie potrivit căreia părinţii copiilor ar fi plătit, în mod ilegal, pentru ca micuţii să fie transportaţi la şcoală cu vehiculul în care se aflau în clipa producerii accidentului.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net