Un accident rutier grav a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 1 iulie, în județul Cluj, pe centura Vâlcele-Apahida. În coliziune au fost implicate un TIR și un autoturism. În urma impactului, trei persoane au fost incarcerate și și-au pierdut viața.


Accidentul în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața s-a produs miercuri dimineața, în județul Cluj, pe centura Vâlcele-Apahida. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut face nimic decât să constate decesul întrucât persoanele implicate în accident au murit pe loc ca urmare a impactului foarte puternic. 

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

"Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule şi un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părţii carosabile şi ocupanţii blocaţi în acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanţi, un bărbat şi o femeie de cca 40 de ani, şi au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, iniţial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că şi aceasta era decedată”, anunţă ISU Cluj.

Circulația în zonă a fost blocată temporar. 

Loading...