Accident grav pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea! O persoană a murit

Ultima actualizare:

    Circulaţia în zonă este întreruptăFoto: news.ro
Circulaţia în zonă este întreruptăFoto: news.ro

Tragedie pe DN7! O persoană a murit, una este grav rănită, iar alte trei au suferit răni uşoare, fiind trandportate la spital, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autotren luni dimineaţă (9 decembrie), în județul Argeș. Circulaţia în zonă a fost întreruptă.

„Traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 103+300 de metri, în zona localităţii Drăganu – Olteni, judeţul Argeş, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care era oprit în afara părţii carosabile”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a decedat, conducătorul auto este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier şi recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile pentru fluidizarea circulaţiei în zona în care s-a produs accidentul şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net