Accident grav în prima noapte fără restricții. Trei morți la Suceava după ce o mașină de lux s-a răsturnat

Ultima actualizare:

    În urma accidentului mașina a ajuns un maldăr de fiare iar cei trei ocupanți nu au avut nici o șansăFoto: ISU Suceava
În urma accidentului mașina a ajuns un maldăr de fiare iar cei trei ocupanți nu au avut nici o șansăFoto: ISU Suceava

Prima noapte de circulație fără restricții a adus mai multe accidente grave în România. Cele mai importante au fost în Suceava, pe DN 17, unde trei tineri au murit după ce s-au răsturnat la 180 de km/h cu un bolid de lux, și în Argeș, unde un pieton a fost spulberat pe trecerea de pietoni.

Accidentul din județul Suceava s-a produs în zona Poiana Stampei, sâmbătă noaptea, în jurul miezului nopții relatează antena3.ro. Mai mulți tineri se aflau la o petrecere în Pasul Tihuța și la un moment dat unul dintre ei, Ionuț Ioan Moldovan de 30 de ani din Cluj a întrebat cine vrea să se plimbe cu el cu mașina cea nouă, un superb Maserati. Alexandru Peternel, de 24 ani şi Bogdan Bodea, de 32 de ani amândoi din Bistrița au acceptat și au plecat în cursă. Avea să fie pentru toți trei ”cursa morții”

Cum s-a petrecut accidentul din Suceava care a curmat viața a trei tineri

Mașina cu cei trei tineri a luat-o pe DN 17, spre Suceava pe un tronson plin de curbe și n-au apucat să facă decât câțiva zeci de km scriu cei de la bistriteanul.ro. Din cauza vitezei, într-o curbă șoferul Ionuț Ioan Moldovan a pierdut controlul mașinii care la 180 de km la oră a intrat într-un cap de pod. De acolo, spun polițiștii, bolidul a sărit practic peste cablurile de electricitate și a ajuns într-o grădină de lângă șosea după ce s-a rostogolit de mai multe ori. Victimele au fost găsite inconștiente. ”S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Sâmbătă, 15 mai, aproape de miezul nopţii, Ionuţ Mihai Moldovan, de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, a condus autoturismul marca Maserati, pe DN 17, localitatea Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, iar când a ajuns la km 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive şi neadaptată, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe partea stângă”, este comunicatul ISU Suceava preluat de antena3.ro.

Cum a murit pe zebră un pieton în Argeș

Un alt tragic accident mortal s-a petrecut potrivit curier.ro, sâmbătă noapte în Argeș, în localitatea Mărăcineni. Aici victima a fost un pieton, un bărbat de 58 de ani care traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Autorul accidentului, un bărbat de 44 de ani, din Pitești, conducea un autoturism pe DN 73 și la o trecere de pietoni l-a lovit în plin pe localnic. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

Citiți și

Accident mortal în Sălaj

O șoferiță din Argeș a lovit mortal o femeie și a fugit de la fața locului. A fost prinsă după 12 ore de căutări

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net