Accident grav în Teleorman! Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc

Ultima actualizare:

    Accidentul violent a curmat viața unui tânăr de 21 de ani Foto Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)
Accidentul violent a curmat viața unui tânăr de 21 de ani Foto Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)

Un accident deosebit de grav a avut loc miercuri, 13 mai, în Teleorman. În urma impactului, un tânăr de doar 21 de ani și-a pierdut pe loc viața, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic în afară de a constata decesul. Oamenii legii au găsit motorul mașinii și alte piese ale autovehiculului la zeci de metri distanță de locul producerii accidentului.

Polițiștii au intervenit după ce ua primit un apel la 112 referitor la producerea unui accident grav în apropierea comunei Furculești, din judeșul Teleorman. Un tânăr șofer de 21 de ani a fost implicat într-un impact care i-a adus sfârșitul pe loc. În urma ciocnirii violente mai multe piese ale mașinii s-au dezintegrat și au fost împrăștiate pe carosabil. În acest moment nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, însă polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea nefericitului incident. 

"În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile. Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia o persoană în vârstă de 21 de ani a decedat", a transmis IPJ Teleorman.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net