Accident deosebit de grav în judeţul Alba. Un copil de 11 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina în care se afla alături de mama şi fratele său a intrat în plin într-un alt autoturism, care ieşea de pe o stradă secundară. Copilul a fost lovit puternic la cap.


Accidentul s-a produs în zona localității Drâmbar, din judeţul Alba. Un bărbat a vut să iasă de pe drumul comunal într-unul judeţean, dar nu s-a mai asigurat. A intrat în plin într-un alt autoturism, în care se aflau o mamă şi doi copii, de 11, respectiv 16 ani. Impactul a fost devastator. Maşinile s-au făcut praf, iar copilul de 11 ani a fost rănit grav, potrivit observatornews.ro. Minorul a fost preluat cu elicopterul SMURD.

"Un acicdent rutier cu 4 victime dintre care una mai grav, un copil de 11 ani cu TCC sever, care dupa investigatii s-a luat hotaarea de a fi transferat la Târgu Mureş.", a declarat Constantin Cânța, medic specialist UPU Alba Iulia.

"Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea fiind negativă în ambele cazuri, urmând a fi prelevate monstre biologice de sânge", a precizat Marius Simina - politia rutiera Alba.

Şoferul care ieşea de pe drumul comunal spune că de vină ar fi femeia, care ar fi trecut pe contrasens: "Am venit normal din partea aia de acolo am avut cedeaza trecerea dincolo, nu venea, am iesit si cand am iesit venea pe linie continua se vede ca e linie continua si a venit si a intrat in mine aici".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: