Accident la Braşov! Trei tineri au murit după ce mașina s-a rupt în două VIDEO

Ultima actualizare:

    Trei tineri și-au pierdut viața în acest accident, la Brașovfoto: adevarul.ro
Trei tineri și-au pierdut viața în acest accident, la Brașovfoto: adevarul.ro

Sâmbătă noaptea, a avut loc un cumplit accident la Brașov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, în jurul orei 2.00 a avut loc un accident de circulaţie, pe strada Carpaţilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat.

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, autoturismul implicat în accident la Brașov s-a rupt efectiv în două bucăţi, informează adevarul.ro. În urma impactului, toţi ocupanţii din maşină au fost aruncaţi în afara autovehiculului.

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe şi trei echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor victimelor din acest accident la Brașov. Viteza excesivă şi lipsa de experienţă a şoferului au fost fatale: maşina a zburat de pe şosea şi s-a lovit de un stâlp. Partea din spate a maşinii a căzut într-un canal. Şoferul şi pasagerul din dreapta sa au scăpat cu viaţă. Tânărul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

"Persoanele decedate au vârsta între 18 şi 23 de ani, dintre care doi sunt băieţi şi o fată. Persoanele rănite transportate de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă sunt o fată de 18 ani şi un băiat de 19 ani. Sunt conştiente, au suferit traumatisme cranio cerebrale şi au fracturi la membele inferioare“, a precizat Ciprian Sfreja, referitor la acest accident la Brașov.

Este al doilea accident la Brașov, care a avut loc pe aceeași stradă

Mașina implicată în acest accident la Brașov a fost extrem de avariată
Mașina implicată în acest accident la Brașov a fost extrem de avariată

Acest accident de la Brașov pare tras la indigo. Pe Strada Carpaţi a mai avut loc un carnagiu în data de 10 octombrie 2010. La acea vreme, un tânăr cu maşină tunată a omorât două tinere de 20 de ani, iar a treia a murit ulterior. Tânărul consumase doar un pahar cu bere şi era cunoscut ca fiind un vitezoman. Săptămâna viitoare este programat un termen în acest proces, în care tânărul a contestat sentinţa prin care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare şi plata a 50.000 de euro rudelor celor trei fete.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net