VIDEO Accident pe Dunăre. O ambarcaţiune a lovit în plin un caiac în care se aflau copii. Unul dintre ei a fost rănit

Ultima actualizare:

    Accident pe Dunărefoto: News.ro
Accident pe Dunărefoto: News.ro

Un accident s-a produs marţi pe Dunăre, în zona Orşova, când o ambarcaţiune a intrat într-un caiac în care se aflau patru copii şi adolescenţi. Tinerii au fost recuperaţi din apă şi aduşi în siguranţă la mal. Un minor a fost rănit, fiind transportat la spital unde nu a necesitat internarea.

„Astăzi, ora 12.30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orşova, o ambarcaţiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau 4 persoane. În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita spitalizarea”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

 Șalupa a intrat direct în caiac, fără să frâneze

Persoanele implicate în accident au fost recuperate din apă şi conduse, în siguranţă, la mal. „Poliţiştii Postului Transporturi Navale Orşova, în colaborare cu Căpitănia Orşova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui  eveniment”, mai transmite IPJ Mehedinţi. Minorii implicaţi în accident au vârste cuprinse între 14 şi 16 ani.

Imaginile surprind momentul în care conducătorul șalupei a intrat cu mare viteză în caiacul care se afla în fața sa, fără să îl evite sau să frâneze.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net