Accident rutier în Botoșani! 11 persoane rănite, printre care și un copil

Ultima actualizare:

    Printre victimele accidentului se află și un copilFoto: ISU Botoşani
Printre victimele accidentului se află și un copilFoto: ISU Botoşani

Unsprezece persoane, printre care și un copil, au fost rănite într-un accident rutier din judeţul Botoşani, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism; una dintre victime este în comă.

Victimele au fost transportate la spital, una în stare de inconştienţă. Accidentul a avut loc pe DN 29 D, Planul Roşu de Intervenţie fiind dezactivat după preluarea victimelor.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, în accidentul de duminică au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, evenimentul petrecându-se în localitatea Gorbăneşti, pe DN29 D. Iniţial, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţase că sunt două autoturisme implicate în evenimentul rutier. 

IPJ Botoşani menţionează că la sosirea forţelor de intervenţie, o persoană din autoturism era încarcerată, inconştientă. Aceasta a fost descarcerată, i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar ulterior a fost transportată la spital, în stare de inconştienţă. 

Alte zece persoane printre care şi un copil au fost preluate şi transportate la spital. Victimele au între 12 si 54 ani şi au diferite traumatisme şi fracturi. 

11 persoane rănite, printre care și un copil
11 persoane rănite, printre care și un copil

Imediat după momentul impactului, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri au reuşit să iasă din maşină, dar în interior, pe bancheta din spate a rămas o femeie în stare de inconştienţă.

„Un pompier aflat în timpul liber, plutonier major Cătălin Grindiei, a încercat să stingă incendiul, nu a reuşit, şi ajutat de alţi participanţi la trafic, a reuşit să scoata victima inconştientă din autoturism”, au mai afirmat reprezentanţii ISU Botoşani. 

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs după ce conducătorului autoturismului Opel, care se deplasa pe drumul judetean, dinspre localitatea Blândeşti, nu a acordat prioritate la intersecţia cu drumul naţional, unui microbuz care circula dinspre municipiul Botoşani. Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit News.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net