Accident spectaculos! Un tânăr din Argeş a ajuns cu maşina pe care o conducea într-un pom

Ultima actualizare:

    Tânărul a rămas înfipt cu mașina într-un copacFoto: adevarul.ro
Tânărul a rămas înfipt cu mașina într-un copacFoto: adevarul.ro

Un tânăr din Argeș a scăpat cu viaţă după a rămas suspendat cu Loganul într-un copac de pe marginea drumului. Bărbatul, care a reuşit să iasă singur din maşină şi să sune după ajutor, nu își explică cum a putut ajunge autoturismul în pom.

Accidentul a avut loc în comuna argeşeană Hârseşti, pe DJ 679. Șoferul în vârstă de 29 de ani este din Bârla și se afla la volanul unui Logan. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieșit de pe șosea. Autoturismul s-a răsturnat și s-a lovit de mai mulți copaci, pentru ca în final să rămână suspendat într-un arbore, cu botul în jos. 

A pierdut controlul volanului într-o curbă   

Șoferul, care se afla singur în mașină, a reușit să iasă din aceasta și să ceară ajutor la 112. „Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe DJ 679, la limita dintre localităţile Stolnici şi Hârseşti, circulând din direcţia Bârla spre Lunca Corbului, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu mai mulţi copaci”, precizează IPJ Argeş, conform adevarul.ro.

La sosirea echipajelor de prim ajutor, tânărul acuza dureri la coloană şi prezenta multiple excoriaţi. El a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Accident spectaculos la Ploiești. Un tramvai lovit de un BMW a deraiat și a ajuns într-un parc

Buzău: O mașină a intrat în casa unor localnici, în urma unui accident. Este pentru a doua oară în acest an când pățesc așa ceva

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net