Accident teribil pe Autostrada Soarelui! Starea răniţilor este critică

Ultima actualizare:

    În urma accidentului, celor două victime li s-au amputat picioarele foto: arhiva personală
În urma accidentului, celor două victime li s-au amputat picioarele foto: arhiva personală

Situaţie critică pentru cei doi răniţi în accidentul de pe Autostrada Soarelui. Maşina în care se aflau victimele a intrat în glisiera mediană de protecţie şi a fost nevoie de o ambulanţă care să le transporte de urgenţă la spitalul din Constanţa. Pronosticul medicilor în privinţa şanselor lor de supravieţuire este rezervat.

Starea celor două persoane rănite grav în accidentul produs pe Autostrada Soarelui este critică, acestea fiind instabile hemodinamic şi respirator, a anunţat conducerea Spitalului Judeţean Constanţa.“Femeia a fost diagnosticată cu amputaţie postraumatcă bilaterală la nivelul genunchilor, iar bărbatul are fractură deschisă de femur drept şi amputaţie postraumatică la nivelul genunchiului stâng”, se arată într-un comunicat al conducerii spitalului. Cel de-al treilea rănit în acest accident, un copil de 6 ani, este stabil hemodinamic, conştient, cooperant, va rămâne sub observaţie medicală”, a spus conducerea Spitalului Judeţean Constanţa. La nivelul spitalului s-a format o echipă medicală mixtă formată din specialişti în ortopedie, chirurgie vasculară şi chirurgie plastică, pentru stabilizarea şi salvarea pacienţilor, a mai precizat sursa citată.

Trei persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a intrat în glisiera mediană de protecţie, pe Autostrada Soarelui, în dreptul localităţii constănţene Cumpăna.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, ambulanţe şi elicopterul SMURD, după ce un bărbat a rămas încarcerat în maşină.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în accident au mai fost răniţi soţia bărbatului rămas încarcerat şi un copil de şase ani. Cei doi soţi, cu vârste de aproximativ 35 de ani, au picioarele amputate, iar copilul de şase ani este conştient, fiind stabil, precizau reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În urma acestui accident, traficul rutier pe autostrada A4 a fost oprit câteva zeci de minute, kilometrul 16+200 de metri, pe sensul de mers Ovidiu - Agigea, între autostrada A2 şi DN39. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net