Accident teribil în Sâmbăta Mare, la Huedin! Un bebeluș de 11 luni și un copil de 5 ani au murit

Ultima actualizare:

    Copilașii se aflau într-un autoturism care circula regulamentarFoto: gherlainfo.ro
Copilașii se aflau într-un autoturism care circula regulamentarFoto: gherlainfo.ro

Tragedie în Sâmbăta Mare, la Huedin! Doi copii au murit în urma unui accident produs pe șoseaua Cluj-Oradea. O fetiță de 11 luni și un băiețel de 5 ani au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un autoturism cu volan pe partea dreaptă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:30 dimineața, sâmbătă (27 aprilie), la Podul Vinerii, la ieșirea din localitatea clujeană Huedin. Un autoturism cu volan pe dreapta, care circula pe sensul de mers Oradea - Huedin, a a intrat sensul opus unde a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar. Impactul violent a curmat viața unui băiețel de 5 ani și unei fetițe de doar 11 luni, conform gherlainfo.ro. Șoferul vinovat este un bărbat în vârstă de 49 de ani.

Mama celor doi copii, rănită grav

„Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens al unui autoturism condus de un  bărbat de 49 de ani din București care a intrat în coliziune frontală cu un alt autotuturism care circula regulamentar pe sensul opus", a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj, citat de observator.tv.

Mama celor doi copii, o tânără de 20 de ani, a fost și ea rănită foarte grav. Soțul femeii s-a ales cu răni ușoare. Cei doi copii și părinții lor se aflau în mașina care circula regulamentar. Victimele sunt din Râșca, județul Cluj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net