Accident teribil în Vâlcea. Un șofer a murit în timp ce era urmărit de poliție pe motiv că ar fi avut un pistol

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un accident rutier s-a petrecut în noaptea de luni spre marți pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, iar evenimentul poate fi catalogat drept unul dintre cele mai stupide care s-au petrecut vreodată în România. Un șofer a murit cu zile încercând să fugă de polițiștii care îl urmăreau în trafic. Motivul? Omul era suspectat că avea asupra sa un pistol însă, în realitate, era vorba doar despre o brichetă. Și aia nefuncțională.

Un şofer a decedat, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce a fost urmărit în trafic de poliţişti. Echipajul l-a reperat în trafic în urma unui apel la 112 care anunţa că acesta are un pistol asupra sa. Ulterior, în urma verificărilor făcute în maşină, s-a constatat că pistolul era de fapt o brichetă nefuncţională, informează IPJ Vâlcea, scrie Agerpres. Dacă bărbatul ar fi oprit la semnalul polițiștilor, tragedia nu ar fi avut loc. 

"În data de 24 august, ora 02,34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui", precizează IPJ Vâlcea.

Conform sursei citate, la o intersecţie, şoferul urmărit a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi a murit. Bărbatul avea 50 de ani şi era din municipiul Curtea de Argeş.

"În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", mai informează IPJ Vâlcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net