Un bărbat este cercetat după ce, aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurile, a accidentat un polițist care îi ceruse să scoată mașina de pe plaja din Mamaia, agentul ajungând la spital, fără însă să necesite internarea.


Potrivit polițiștilor, oamenii legii au fost sesizați, sâmbătă 22 august, că un autoturism se află pe plaja din Mamaia. Astfel, la fața locului s-a deplasat o echipă formată dintr-un polițist și un jandarm care au observat că lângă mașina respectivă era un bărbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Uterior, polițistul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, dar, constatând că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurile, agentul s-a urcat la volan, cu bărbatul respectiv în dreapta sa. După ce a scos mașina de pe plajă, polițistul a coborât și a rămas lângă portieră, solicitându-i bărbatului actele de identitate. Acesta a pretins că se uită în torpedou, însă la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit mașina și a demarat.

Pentru a nu fi lovit, polițiștul s-a urcat pe marginea portierei din stânga față și s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uși, iar cu mâna stângă de portiera care era deschisă. După câțiva metri, la un viraj la dreapta, polițistul a sărit în picioare, fiind acroșat cu portiera la șold și la mâna dreapta, fără să fie rănit. Polițistul a acuzat însă dureri la coloană, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale, dar nu a rămas internat, informează Mediafax.ro.

Bărbatul este anchetat pentru ultraj, fals privind identitatea, conducere sub influența alcoolului sau drogurilor și părăsirea locului accidentului. Polițiștii au stabilit că bărbatul are 31 de ani și este din Constanța. În prezent, el este audiat de anchetatori.

 
 
Loading...