Aceste două maşini pot fi ale tale! Nu rata! De săptămâna viitoare ai şanse duble de câştig

Ultima actualizare:

    Teo (Raluca Guslicov) din celebrul serial «Trăzniţii» şi-ar dori un Honda Civic, dar le ţine pumnii cititorilor Click!Foto Click!
Teo (Raluca Guslicov) din celebrul serial «Trăzniţii» şi-ar dori un Honda Civic, dar le ţine pumnii cititorilor Click!Foto Click!

Ce noroc pe capul cititoarei noastre fidele, Maria Coman (50 de ani).

„Ziua de astăzi nu o să o uit prea curând, pentru că am câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA. Sunt atât de bucuroasă că nu mi-am revenit încă... nu am apucat să anunţ pe nimeni. Cu banii obţinuţi la concurs ştiu deja ce o să fac: o să cumpăr cadouri pentru cei doi nepoţi gemeni. A fost o mare surpriză câştigul, mai ales că l-am obţinut de la ziarul meu preferat pe care îl cumpăram oricum şi înainte de concurs. Până acum nu am mai câştigat decât o dată în viaţă, o râşniţă de cafea”, ne-a spus femeia.

Gheorghiţa Necula (58 de ani) a nimerit şi ea un loz norocos. „Eu sunt de la ţară, din Ciocăneştii de Dâmboviţa. Oalele astea primite drept premiu la concursul Click!MANIA au fost o mare surpriză pentru toţi cunoscuţii şi acum am cu ce să mă laud pentru că arată tare bine”, ne-a spus câştigătoarea noastră.

Gheorghiţa Necula a câştigat un set de  oale cu semi-presiune
Gheorghiţa Necula a câştigat un set de oale cu semi-presiune

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 50% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net