Activitatea sălilor de fitness, aerobic şi culturism, suspendată pentru 14 zile în Argeș

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Activitatea sălilor de fitness, culturism, gimnastică aerobică şi alte astfel de sporturi din judeţul Argeş va fi suspendată pentru două săptămâni, începând de marţi dimineaţă, în urma unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit astăzi, 03 august, în şedinţă extraordinară şi a adoptat hotarârea nr. 28. Ţinând cont de situaţia epidemiologică din judeţ şi de hotararea CNSU nr. 38, hotărâre care are aplicabilitate şi în Argeş, s-a dispus armonizarea acesteia cu hotărârea CJSU nr. 26 din 28.07.2020, prin modificarea prevederilor art. 3 pct. 3.2 care va avea următorul conţinut: «Activităţile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri , se suspendă între orele 23.00 – 06.00, administratorii spaţiilor în care se desfăşoară aceste activităţi asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire şi de către clienţi a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii».”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Argeş.

Decizia intră în vigoare luni seară, începând cu ora 23.00.

În aceaşi şedinţă a fost adoptată o nouă decizie prin care ”se suspendă activitatea sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică şi alte asemenea activităţi pe o perioadă de 14 zile începând cu data de 04.08.2020, ora 08.00.”

”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din zona carantinată, reamintim că este operaţională linia Telverde pentru informaţii legate de coronavirus- 0800800358. La această linie telefonică pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul, modalităţi de prevenire a îmbolnăvirii şi alte detalii legate de conduita preventivă”, arată sursa citată.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat o hotărâre care propune limitarea programului teraselor, barurilor, cluburilor operatorilor de jocuri de noroc, în Bucureşti şi judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi Galaţi. Astfel, programul acestora nu poate începe înainte de ora 06.00 şi nu poate fi prelungit după ora 23.00. Măsura este aplicată pe o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită prin hotărâre a CNSU.

Până în prezent, în judeţul Argeş s-au înregistrat 3.512 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net