Acum e cel mai bun moment să-ți faci planuri pentru vacanța de vară

Ultima actualizare:

    Corfu e o destinație ideală în luna iunie. Foto: 123RF.com
Corfu e o destinație ideală în luna iunie. Foto: 123RF.com

Ianuarie e luna propice pentru a-ți planifica concediul din această vară, tarifele de rezervare fiind cu 25-40% mai mici la sejururi în zone însorite. Totodată, primele două luni din an sunt potrivite și pentru escapade de weekend, iar cele mai mici prețuri sunt pentru city-break-uri în Europa. Iată cât plătești pentru vacanțele rezervate acum!

Agențiile de turism și companiile aeriene vin cu oferte de nerefuzat în prima lună a anului. Pentru rezervări cu anticipație pentru vacanța de vară poți plăti cu până la 40% mai puțin pentru un sejur. Chiar și pentru unul exotic.

5 nopți în Maroc, la patru stele


    Foto: reduceriturism.ro
Foto: reduceriturism.ro

O agenție de turism propune o vacanță de vis în Marrakech (Maroc), care include zbor cu avionul (din Timișoara, cu escală la Milano), cinci nopți de cazare la hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, bagaj de mână, și taxe de aeroport incluse în tariful de 309 euro/persoană. Plecările se fac atât în aprilie, cât și în luna mai. Plata vacanței se poate face atât online, cât și în numerar, însă există și varianta achitării în rate. Oferta este limitată și de scurtă durată, așa că pot beneficia de ea doar cei care se grăbesc.

La plajă, în Cipru

Stațiunea Ayia Napa, din sud-estul Ciprului, e o destinație perfectă în luna februarie. În perioada 21-23 februarie 2018 ai un zbor direct cu o companie low-cost, din București, cazare în Larnaca în cameră dublă, la prețul de 111 euro de persoană. Ayia Napa e perfectă și în iunie, când tariful ajunge la 157 de euro/persoană, iar oferta e valabilă între 6 și 9 iunie 2018.

Patru nopți în Dubai, în luna mai


    Dubai e un oraș ispititor
Dubai e un oraș ispititor

A ieșit și-o rimă, dar nu e importantă. Mai interesantă este această ofertă de vacanță în Dubai, programată în perioada 9-13 mai 2018. Agenția propune un zbor de pe Otopeni, cu o escală, cazare în cameră dublă, la un preț de plecare de 408 euro/persoană. Hotelul îl poți alege singur, la fel și tipul de cameră (single, dublă, cu mic dejun sau fără). Circa 15.000 de români merg anual în Dubai, iar numărul lor e în continuă creștere, mai ales datorită eforturilor depuse de oficialii turismului din emirat de a convinge lumea că Dubai nu e o destinație strict exclusivistă.

Tur de forță în Bali

KLM/Air France are o campanie de reducere a costurilor la bilete de avion, valabilă până la 19 ianuarie 2018. Prin urmare ai putea pregăti de pe acum un sejur în Bali, iar cei de la aventurescu.ro te sfătuiesc să mergi pe mâna lor și să alegi itinerariul imaginat de ei: zbor București-Amsterdam (escală de zi pentru vizitarea orașului), zbor spre Singapore (escală), zbor spre Bali. Biletele de avion pe această rută costă 516 euro/persoană (dus-întors), iar pentru cazare ai două variante, pe care le poți vedea aici. Cel mai mic preț pentru zbor și cazare (11 nopți) este 645 de euro/persoană.

Sejur la greci, în Corfu

Corfu e una dintre cele mai frumoase destinații grecești, însă nu atât de vizitată de români. Pentru luna iunie a acestui an (iunie și septembrie sunt cele mai potrivite pentru vacanțe la plajă în Grecia), o agenție îți propune șapte nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus, la hotelul Potomaki Beach, cu zbor direct din Capitală, la prețul de 919 euro pentru două persoane. 

Șapte nopți pe Costa del Sol

Opt zile scăldate în soare pe Costa del Sol și șapte nopți de cazare în Malaga, în perioada 9-16 iunie 2018, propune o altă agenție românilor care își rezervă vacanța încă de pe acum. În perioada menționată ai zbor direct cu o companie low-cost (București-Malaga), șapte nopți de cazare în cameră dublă, la prețuri care pleacă de 320 de euro/persoană. Prețul poate crește dacă vrei să alegi un alt hotel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net