Adio, lux şi răsfăţ! Remus Truică a făcut cunoştinţă cu arestul

Ultima actualizare:

    Remus Truică ar fi avut o idilă cu Patricia Kaas
Remus Truică ar fi avut o idilă cu Patricia Kaas

Un adevărat palat pe malul lacului Snagov, cu un lux exorbitant. Un apartament la Monte Carlo, o vilă şi un iaht în Caraibe. O aventură răsunătoare cu una dintre cele mai dorite femei din lume: cântăreaţa Patricia Kaas. Gata, pentru Remus Truică visul frumos s-a terminat! Miercuri noapte, miliardarul a ajuns în arest şi are toate şansele să petreacă tot acolo şi Sărbătorile!

După 2006, averea lui Remus Truică a crescut ca o gogoaşă: în garajul lui au apărut un Ferrari, un Mercedes, un Range Rover şi un Aston Martin. Are un apartament la Monte Carlo, un iaht de şapte milioane de euro şi o vilă în Caraibe  pe Insula Saint Martin, cumpărată în 2010, potrivit propriilor declaraţii.

Se comportă ca un om extrem de bogat, cu vacanţe exotice, întotdeauna în locaţii de lux. Şi-a aniversat 40 de ani ca un miliardar adevărat şi a avut o relaţie cu Patricia Kaas, care i-a cântat la petrecere. Aventura cu franţuzoaica i-a destrămat lui Remus Truică familia. Soţia sa, Irina, a intentat divorţ, iar lupta pentru fetiţele lor gemene a fost aprigă. Natalia şi Maria (11 ani) sunt în prezent în custodia mamei.

Miliardarul se poate lăuda însă că apare în cartea autobiografică a cântăreţei, ”Umbra din vocea mea”. „Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată, şi zâmbetul seducător. Face bine dragoste. Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat”, scrie Kaas în carte.

Aşa este acum şi viaţa lui Remus Truică: un vârtej ciudat. Miercuri, a ieşit încătuşat de la DNA Braşov şi a fost urcat în duba care l-a dus în arest preventiv. Procurorii îl acuză că a făcut parte ­dintr-un grup infracţional care a produs un prejudiciu de 136 de milioane de euro. La închiderea ediţiei, era încă la DNA Braşov, adus cu duba şi încătuşat, pentru continuarea audierilor.

Riscă să stea 30 de zile după gratii pentru fapte ­grave de corupţie. Va ”locui” într-o celulă cu patru paturi, cu colegi infractori. Va primi pachet de la familie o dată pe lună, dar nu mai mult de 10 kg de alimente, 6 kg  de fructe şi va putea fi vizitat la sfârşitul fiecarărei săptămâni. Aşadar, adio, soare fierbinte şi mese festive! Doar marmeladă, macaroane, varză, fasole şi multe nopţi “albe”.Fraudă de 136 de milioane de euro

Avocatul  Robert Roşu. Jurnalistul Dan Andronic. Marius Marcovici,  fostul consilier  al lui Tăriceanu
Avocatul Robert Roşu. Jurnalistul Dan Andronic. Marius Marcovici, fostul consilier al lui Tăriceanu


    Avocatul  Robert Roşu. Jurnalistul Dan Andronic. Marius Marcovici,  fostul consilier  al lui TăriceanuFoto: Rareş Stelea
Avocatul Robert Roşu. Jurnalistul Dan Andronic. Marius Marcovici, fostul consilier al lui TăriceanuFoto: Rareş Stelea

Începând cu noiembrie 2006, Remus Truică şi avocatul Robert Roșu ar fi constituit un grup infracţional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de Paul Lambrino (nepot nerecunoscut al Regelui Carol al II-lea, care se prezintă drept Prinţul Paul). Truică ar fi prezentat “afacerea” celorlalți membri ai grupului - Dan Andronic (directorul ziarului Evenimentul Zilei), Robert Roşu (avocat partener la societatea Ţuca, Zbârcea şi asociaţii), Marius Andrei Marcovici (fost consilier al premierului Tăriceanu) şi Lucian Mateescu (director la firma de imobiliare Impact), şi împreună cu avocatul Robert Roşu ar fi realizat contractele şi documentele necesare, şi-a traficat influenţa în mod real şi a corupt funcţionari pentru atingerea scopului urmărit.

Astfel, Truică i-a promis lui Paul Lambrino că poate să îi recupereze averea despre care procurorii susţin că ar fi fost revendicată ilegal. Truică a pretins că are relaţii în lumea politică şi în justiţie la cel mai înalt nivel, iar procurorii scriu în comunicat că a promis influenţă la nivelul Înaltei Curţi prin intermediul unei firme de avocatură de top. În schimb, Truică a cerut de la Paul Lambrino între 50 şi 80% din valoarea fiecărui bun care va fi obţinut. Unul dintre aceste bunuri era “Ferma Băneasa”, un teren în suprafaţă de 28,63 ha. Procurorii susţin că, pentru a obţine terenul Fermei Băneasa, Truică l-a convins pe directorul Institutului pentru Cercetare pentru Protecţia Plantelor să-i plătească o excursie în ­străinătate pentru patru ­persoane. Numai în acest caz, statul român a fost prejudiciat cu 135,8 milioane €.

Ioan Becali rămâne încarcerat la Poarta Albă

Ioan Becali, condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”, rămâne încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, scrie Mediafax. Aşa a decis definitiv, ieri, Tribunalul Constanţa, care a admis contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată dată de Judecătoria Medgidia. De asemenea, DNA a contestat faptul că cele trei cărţi scrise de Ioan Becali în închisoare pot fi considerate lucrări ştiinţifice şi că, din acest motiv, nu ar fi trebuit să beneficieze de o reducere a pedepsei cu 90 de zile.

Dumitru Martin, arestat de FBI

Dumitru Martin, acţionar al Polaris Constanţa, unchi al deputatului PSD Eduard Martin, a fost arestat de FBI, în 1 decembrie, scrie presa americană, citată de Mediafax. El e acuzat de mituirea unui ofiţer din cadrul Forţelor Aeriene pentru obţinerea unui contract de 10,35 milioane $ la baza Kogălniceanu. Martin a fost arestat pe Aeroportul Internaţional din San Francisco. Firma lui Martin a plătit, în urmă cu trei luni, 100.000 $ - ultima tranşă dintr-o mită în valoare de peste un milion $ - unui membru al comandamentului escadronului contractor de la baza aeriană Travis, dar care cooopera cu FBI, potrivit unor documente judiciare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net