Admitere 2019. Nu sunt locuri la admiterea la şcolile de agenţi de poliție anul acesta

Ultima actualizare:

    Locurile la școlile de agenți de poliție sunt ocupate la capacitate maximă cu peste 5.700 de elevi FOTO: adevarul.ro
Locurile la școlile de agenți de poliție sunt ocupate la capacitate maximă cu peste 5.700 de elevi FOTO: adevarul.ro

Mulți tineri vor fi dezamăgiți. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat, vineri, că la şcolile de agenţi şi subofiţeri din subordine nu se mai organizează admitere în 2019. Locurile la școlile de agenți de poliție sunt ocupate la capacitate maximă cu peste 5.700 de elevi.

Ca să intri la școlile de agenți de poliție trebuie să te pregătești din timp. Tinerii care au sperat ca anul acesta să dea examen de admitere la şcolile de agenţi şi subofiţeri vor fi dezamăgiți.

Nu se dă examen la şcolile de agenţi de poliție în 2019

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat, vineri, 26 martie, că la şcolile de agenţi şi subofiţeri din subordine nu se mai organizează admitere în 2019, scrie news.ro. Locurile sunt ocupate la capacitate maximă cu cei peste 5.700 de elevi din seriile august-septembrie 2018 şi ianuarie 2019.

Se va organiza admitere la Academia de Poliţie şi la şcolile din subordinea Ministerului Apărării Naţionale.

”În sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, au fost organizate examene de admitere la şcolile de agenţi şi subofiţeri din cadrul MAI, astfel încât la momentul actual, în aceste şcoli se pregătesc, la capacitate maximă, două serii de elevi, totalizând peste 5.750 de elevi. În aceste condiţii, în anul calendaristic curent nu va exista posibilitatea tehnică pentru a mai putea fi organizată o nouă sesiune de admitere”, a anunţat, vineri, MAI, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, o nouă sesiune de admitere la şcolile postliceale ale MAI va fi organizată în prima parte a anului 2020, conform graficului ce va fi comunicat în timp util.

Se va organiza admitere la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, în sesiunea iulie-august 2019

”Şcolarizarea în două serii într-un singur an a fost organizată pentru a contribui la reducerea deficitului de personal care se manifesta la nivelul anilor 2016 şi 2017. Astfel, în perioada 2017 - 2019 au fost organizate 4 sesiuni de admitere şi au terminat 5 serii la fiecare şcoală postliceală a MAI, totalizând aproximativ 13.000 de absolvenţi”, a mai transmis MAI.

Sursa citată precizează că, se va organiza admitere la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, în sesiunea iulie-august 2019, pentru toate specializările (ordine şi siguranţă publică, drept, instalaţii pentru construcţii – pompieri, arhivistică).

Activităţile de recrutare a candidaţilor vor demara în cursul lunii aprilie 2019.

La instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I. se vor organiza sesiuni de admitere, potrivit graficelor de activităţi proprii acestora.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net