Adolescent afgan ascuns în geamantanul unei românce, descoperit la punctul de frontieră

Ultima actualizare:

    Adolescent ascuns în geamantan, descoperit la punctul de frontieră CurticiFoto: Politia de Frontiera
Adolescent ascuns în geamantan, descoperit la punctul de frontieră CurticiFoto: Politia de Frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au descoperit, într-un tren internaţional care avea ca destinaţie Austria, un cetăţean afgan, în vârstă de 15 ani, ascuns în geamantanul care aparţinea unui pasager, cetăţean român.

”Astăzi dimineaţă (18 august n.r), în jurul orei 02:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager în trenul IR 346 – 1, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 24 de ani. La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat semne vizibile de agitaţie, motiv pentru care s-a procedat la controlul amănunţit al bagajelor. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit un adolescent ascuns într-un geamantan care îi aparţinea femeii”, anunţă Poliţia de Frontieră.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean afgan, în vârstă de 15 ani. Femeia a declarat ca este prietena fratelui minorului şi că intenţiona să-l ducă pe acesta la ruda sa, aflată în Germania.

Minorul a fost preluat de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Arad.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net