Adolescent de 16 ani din Botoșani, înjunghiat pe stradă de un altul de 14 ani. Băiatul a încercat să despartă doi tineri care se certau

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

A vrut să ajute, dar a ajuns pe patul de spital, înjunghiat în spate. Un adolescent de 16 ani care a încercat să despartă doi tineri aflați într-un conflict pe o stradă din Botoșani, a fost atacat de un puști în vârstă de 14 ani. Polițiștii l-au prins pe cuțitar, iar victima se află în afara oricărui pericol.

Totul s-a petrecut pe Pietonalul Unirii din Botoșani, duminică seară. Aflându-se în zonă, băiatul de 16 ani a văzut cum doi tineri care se certau și a încercat să îi despartă. Însă, în loc să reușească ce și-a propus, a fost luat prin surprindere de o altă persoană, care l-a înjunghiat cu un cuțit în partea dreaptă spate și a fugit.

Speriat, băiatul a fugit acasă şi le-a spus părinţilor că a fost înjunghiat. Imediat, aceștia au sunat la 112 și au cerut ajutorul. Adolescentul a fost transportat la spital cu o rană prin produsă prin înjunghiere în zona hemitoracelui drept, posterior, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii au pornit în căutarea și identificarea autorului faptei, scrie observatornews.ro.

Agresorul, prins la câteva ore de la incident

Agresorul a fost identificat după câteva ore. ”În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul faptei, în persoana unui minor de 14 ani, din municipiul Botoșani. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmand ca în funcție de rezultatul acestora și de concluziile medico-legale să fie dispuse măsuri în consecință”, au transmis polițiștii botoșăneni. 

Citește și: 

Tânăr în comă la un spital din Neamț după ce a intervenit pe stradă să apere o femeie

Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală a fost prins de poliție

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net