Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dispărută după ce a ieşit din clădire pentru a merge în curte şi nu s-a mai întors

Ultima actualizare:

    Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dată dispărută după ce a ieşit din clădire pentru a merge în curteFoto News.ro
Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dată dispărută după ce a ieşit din clădire pentru a merge în curteFoto News.ro

O adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş a fost dată dispărută, după ce luni dimineaţă a ieşit din imobil pentru a merge în curte şi nu s-a mai întors. Mama fetei a anunţat Poliţia.

Conform Poliţiei Judeţene Mureş, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, 23 septembrie, de o femeie din municipiul Târgu Mureş despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 6.00, fiica sa în vârstă de 16 ani a ieşit din imobil pentru a merge în curte, dar nu a mai revenit până în prezent.

Adolescenta de 16 ani se numeşte Istoica Zsuzsanna, are 1,65 metri înălţime, aproximativ 45-50 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung.

La data dispariţiei, ea era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, rochie cu imprimeuri florale de culoare roz, iar în picioare purta sandale cu toc, de culoare neagră cu buline albe. 

Persoanele care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugate să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 - Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, ori apelând numărul unic de urgenţă 112, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net