Adolescenta dispărută din Borșa a fost găsită. Sora ei susține că a primit un mesaj suspect

Ultima actualizare:

    Semnalmentele fetei sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung
Semnalmentele fetei sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung

Adolescenta Adam Corina Andreea, din judeţul Maramureş, care ar fi fost răpită de pe stradă, a fost găsită în judeţul Arad, nevătămată. Urmărirea ei a fost revocată.

”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în  judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş. Potrivit informațiilor Digi24, ea se plimba cu iubitul și nu a fost supusă vreunei agresiuni.

Poliţiştii continuă însă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care minora a dispărut. Autoritățile au emis o alertă ”răpire copil”, după ce adolescenta Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa. Apoi, mașina a plecat într-o direcție necunoscută. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.45. Fata era pe stradă cu fratele ei de 12 ani, care a și anunțat familia despre răpire. 

Potrivit Digi24, părinții fetei au fost audiați în cursul zilei de azi, Mai mult, una dintre surorile minorei susține că a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”. Părinții nu cred însă că mesajul a fost trimis de fata lor, ci bănuiesc că l-ar fi trimis chiar răpitorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net