Adolescenta Adam Corina Andreea, din judeţul Maramureş, care ar fi fost răpită de pe stradă, a fost găsită în judeţul Arad, nevătămată. Urmărirea ei a fost revocată.


”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în  judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş. Potrivit informațiilor Digi24, ea se plimba cu iubitul și nu a fost supusă vreunei agresiuni.

Poliţiştii continuă însă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care minora a dispărut. Autoritățile au emis o alertă ”răpire copil”, după ce adolescenta Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa. Apoi, mașina a plecat într-o direcție necunoscută. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.45. Fata era pe stradă cu fratele ei de 12 ani, care a și anunțat familia despre răpire. 

Potrivit Digi24, părinții fetei au fost audiați în cursul zilei de azi, Mai mult, una dintre surorile minorei susține că a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”. Părinții nu cred însă că mesajul a fost trimis de fata lor, ci bănuiesc că l-ar fi trimis chiar răpitorii.

 
 
Loading...