Două adolescente cu vârste de 14 ani, respectiv 16 ani, ambele din Piteşti, sunt cercetate sub control judiciar pentru lovire sau alte violenţe. Asta după ce în spaţiul public au apărut, la începutul lunii august, două înregistrări în care cele două bat, înjură și scuipă o altă fată de 14 ani. Aparent, motivul pentru care cele două au agresat-o e tânără este faptul că aceasta a intrat în cartierul Trivale din Piteşti, fără a avea acordul lor.


Cercetările sunt făcute de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi au fost demarate din oficiu pe 3 august, ca urmare a apariţiei în spaţiul public a două filme în care o adolescentă este agresată de alte două.

Adolescentele-bătăușe din Pitești, sub control judiciar.”Zi, fă, mi-ai cerut voie să intri în Trivale?”

„În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate şi audiate persoanele implicate. Din cercetări s-a stabilit că, la sfârşitul lunii iulie, o fată de 14 ani, ar fi fost agresată, în aceeaşi zi de două minore, de 14 ani, respectiv 16 ani, în timp ce se afla în locaţii diferite de pe raza municipiului Piteşti” a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

fata-umilita-pusa-in-genunchi-la-pitesti.jpg

Copila de 14 ani a fost umilită și pusă să stea în genunchi
Copila de 14 ani a fost umilită și pusă să stea în genunchi

Filmările publicate în presa locală arată că una dintre agresoare este nemulţumită de faptul că victima a intrat în cartierul Trivale din Piteşti fără a avea acordul său.

Fata de 14 ani, umlită de alte două pe stradă

„Tu ai tupeu să calci în Trivale mă? Şi ce cauţi în Trivale? Mi-ai cerut voie să intri în Trivale? Zi, fă, mi-ai cerut voie să intri în Trivale? De acu încolo nu mai calci în Trivale nici tu, nici una! E clar?” o întreabă una dintre agresoare pe adolescentă, după care o scuipă, o trage de păr, o loveşte peste faţă şi o înjură.

Ulterior, tânăra agresivă o pune pe victimă să îngenuncheze în faţa sa și să-i spună că a înţeles că nu are voie să mai intre în acel cartier, după care o scuipă şi pleacă. 

La scenele violente au asistat şi alţi adolescenţi, băieţi şi fete. La un moment dat, pe unul dintre filme, unul dintre băieţi îi spune uneia dintre agresoare „Las-o în pace!”, însă aceasta nu se opreşte.

Și nu este singurul caz de acest gen. La Târgu-Jiu o altă adolescentă, de 13 ani a avut parte, pe 6 septembrie, de aceleași umilințe din parte fetelor de vârsta ei. Și ele sunt acum cercetate tot sub control judiciar, după ce una dintre ele a fost reținută. 

fata-batuta-la-targu-jiu.jpg

Adolescenta de la Târgu-Jiu a avut parte de rele tratamente din partea a două fete
Adolescenta de la Târgu-Jiu a avut parte de rele tratamente din partea a două fete

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/lume/socant-o-fata-de-15-ani-batuta-si-dezbracata-de-colegele-ei-de-scoala

https://www.click.ro/news/national/video-fata-de-13-ani-batuta-si-umilita-de-4-colege-de-varste-apropiate-una-dintre

 

 

 
 
Loading...